BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
techniek

Kennismaken met P. Koopmans & ZN.

Aannemings- en machineverhuurbedrijf P. Koopmans & ZN. is een klein bedrijf gevestigd in Warder. Het bedrijf in de grond-, weg- en waterbouw is in 1976 opgericht door Piet Koopmans. Zijn vrouw Gerda stapte een aantal jaar later ook in het bedrijf en inmiddels hebben zonen Peter en Cor het familiebedrijf versterkt.

Grote bekendheid geniet het bedrijf niet, mede omdat er bijna nooit machines het erf op- en afrijden. Toch timmert het familiebedrijf lekker aan de weg. Ze zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld in Noord-Holland. Met maar liefst 7 mobiele graafmachines en 2 trekkers met kippers of waterwagens staan zij hun mannetje in de weg- en waterbouw. Dit alles wordt nog aangevuld met 3 minikranen, die sterk in de kabel- en leidingbouw zijn. Alle machines zijn dan ook uitgerust met de nieuwste snufjes zoals draaikantelstuk, hoogtebegrenzers en GPS (Global Positioning System).

Daarnaast is het bedrijf op het gebied van verhuur zeer actief. Met in- en verhuur van gemiddeld 40 eenheden, variërend van kranen en trekkers tot grondwerkers, kunnen zij alle specifieke wensen van de aannemer invullen. Door de vakkundigheid van de machines en het personeel is het bedrijf ook al meer te vinden in de aannemersbranche. Grote en kleine klussen worden netjes en vakkundig afgeleverd tot grote tevredenheid van de opdrachtgevers.

Kortom, P. Koopmans & ZN. is hét adres voor weg- en waterbouw en een prima partner om mee samen te werken, ook voor particulieren. Op koopmansbv.nl vind je meer informatie over het bedrijf en de werkzaamheden.

Meer techniek


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden