BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
techniek
icon-auteur Roos Bähr icon-auteur Christy Rijser

Ondernemers in de prijzen

Ook dit jaar werd de nieuwjaarsreceptie van Zeevang Ondernemers gehouden in Café Seevanck in Oosthuizen. Belangrijk onderdeel van deze receptie is de bekendmaking van de winnaar van de ‘Ondernemer van het Jaar 2019’.

Tijdens de receptie werden de drie genomineerden voor de ‘Ondernemer van het Jaar 2019’ bekend gemaakt. In vogelvlucht wist Wim Doets de genomineerden en hun bedrijven in beeld te brengen.

De familie Reus van Reus Funderingsherstel, Jos en Gemma Karsten van JLD International en Paul en Ingrid Maas van Maas Electro Systems werden in dit filmpje (te zien op: https://youtu.be/W7aCVmmRdBI) als trotse ondernemers goed in beeld gebracht en zijn terechte genomineerden voor deze mooie prijs. Toch kan er maar één de winnaar zijn. Tijdens de receptie werd er door alle aanwezigen anoniem gestemd en kwam de winnaar uit de bus.

Winnaar

De winnaar van de titel ‘Ondernemer van het Jaar 2019’ is Reus Funderingsherstel geworden. Dit bedrijf in Oosthuizen stabiliseert en zet al ruim 35 jaar huizen en gebouwen op kundige wijze weer recht. Zij herstellen funderingen waardoor sloop niet nodig is. De wijze waarop zij dit doen vraagt soms om creatieve oplossingen, omdat de werk-
ruimtes niet of nauwelijks toegankelijk zijn. Ter plekke worden ‘machines’ omgebouwd of bedacht om toch de nodige werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Ook bouwen ze nieuwe kelders onder nieuwe en bestaande woningen. Nico Reus heeft inmiddels zijn opvolging veilig gesteld. Zijn zoons Christian en Erik zijn werkzaam in het bedrijf en dat zorgt ervoor dat Nico het in de toekomst wat rustiger aan kan doen.

Pluim

Ook werd dit jaar de Pluim weer uitgereikt aan een ondernemer die zich op een positieve manier heeft gemanifesteerd. De pluim werd dit jaar gewonnen door Lisa van Susteren. Al sinds haar puberteit werkt Lisa in het Wapen van Middelie en per 1 januari 2019 heeft zij de zaak overgenomen van haar voormalige werkgever. Een enorme stap voor de twintiger die er sindsdien flink de schouders onder heeft gezet om de zaak zowel letterlijk als figuurlijk naar een hoger niveau te tillen. De jonge onderneemster zit vol plannen om van haar etablissement een groot succes te maken en dat verdient volgens het bestuur van ZO! een enorme pluim.

Andere opzet

In de aanloop naar de verkiezing ‘Ondernemer van het jaar’ heeft het bestuur van ZO! voor een iets andere opzet gekozen. Hierdoor kwam er veel meer respons en dat zorgt voor een absolute meerwaarde van de nominaties. Het bestuur bedankt alle ondernemers voor de reacties en suggesties. Deze lijn wordt volgend jaar voortgezet. Mocht je in de loop van het jaar suggesties hebben, schroom niet deze aan het bestuur te melden.

Meer techniek


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden