BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
techniek
icon-auteur Janine Klein

Specialist in grond-, weg- en waterbouw

Of je nu houdt van werken in de buitenlucht of van een technische uitdaging op kantoor; vanuit de Purmer werkt Van Geemen aan mooie projecten in de grond-, weg- en waterbouw. In de branche, die continu in beweging is, zijn verschillende uitdagende functies voor een leven lang werkplezier met doorgroeimogelijkheden.

Van Geemen draagt bij aan veel bouwprojecten in de regio. ‘Van initiatief tot oplevering zijn we betrokken bij complexe civiele uitdagingen. We slopen, saneren en maken percelen bouw- en woonrijp. We reconstrueren en restaureren bijvoorbeeld bruggen, maar werken ook aan waterbouwkundige werken of recreatiebouw. Wat we precies allemaal doen is op onze website vangeemen.nl al goed te zien. Op kantoor zorgen we gezamenlijk voor de voorbereidende werkzaamheden en werken we schouder aan schouder om van begin tot eind met de klant mee te denken. En op de bouw zelf werken we in teams samen om het project met elkaar tot tevredenheid van de klant op te leveren’, aldus directeur Willem Slot.

Tijdens Waterland Werkt pakt Van Geemen weer uit met materieel en materiaal. ‘We vertellen dan ook graag meer over onze uitdagende projecten, ons gezellige team en wat werken bij ons voor jou betekent!’

‘Op kantoor en op de bouw werken we schouder aan schouder aan uitdagende projecten’

Meer techniek


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden