BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
techniek

Uitreiking cheque aan Stichting Broekerkerk

De winnaar van de Waterlandse Ondernemersprijs ontvangt van de OVW een cheque t.w.v. €250. Deze cheque wordt door de winnaar geschonken aan een, door de winnaar te bepalen, actieve en maatschappelijk betrokken vereniging, stichting of instelling in de gemeente Waterland.

Waterland Installatietechniek, winnaar van de Waterlandse Ondernemersprijs 2016, besloot deze cheque te schenken aan de Stichting Broekerkerk. De Broekerkerk wordt vanuit de kerkelijke gemeenschap overgedragen aan deze stichting, zodat de kerk behouden blijft als centrale ontmoetingsplaats voor alle Broekers. De stichting gaat zorgdragen voor het behoud van de kerk. Het onderhoud aan de kerk, het verduurzamen van het pand en het invullen van de sociale mogelijkheden die de kerk kan bieden, staan voor deze stichting centraal. De cheque werd door Leo de Boer van Waterland Installatietechniek overhandigd aan bestuurslid Laurens Winkel, die hem heel hartelijk bedankte en aangaf dat het een welkome bijdrage is in de invulling van hun plannen.

Meer techniek


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden