BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
zorg
icon-auteur Arnold van der Zee

Cursus Bedrijfshulpverlening

Ieder jaar organiseert de OVW voor de leden een cursus Bedrijfshulpverlening. Door de cursus samen met OVW-leden te volgen is het niet alleen leerzaam, maar ook gezellig.

Dit keer wordt deze cursus voor het eerst verzorgd door een Waterlandse ondernemer, te weten de BHV Fabriek uit Monnickendam.
De cursus vindt plaats aan het Noordeinde 20 in Monnickendam op woensdag 30 mei 2018 van 19:00 uur tot 23:00 uur. De avondcursus bestaat uit twee delen in theorie en praktijk: EHBO en Brandbestrijding.

Waarom?

Voor bedrijfshulpverleners is het noodzakelijk de herhaalcursus elk jaar te volgen. De OVW biedt momenteel alleen een BHV herhaalcursus aan voor ondernemers die de beginnerscursus maximaal een jaar geleden met goed gevolg hebben afgerond of maximaal een jaar geleden de herhaalcursus hebben gevolgd. De herhaalcursus wordt in één avond gegeven en er is een speciale prijs van € 89 exclusief BTW afgesproken voor OVW-leden.

Beginner?

Op dit moment wordt er door de OVW niet voorzien in een beginnerscursus BHV. Mocht hier behoefte aan zijn, dan worden leden verzocht dit kenbaar te maken. Bij voldoende animo kan er dan wellicht toch invulling gegeven worden aan die beginnerscursus.

Aanmelden

Aanmelden voor de BHV-herhaalcursus kan bij coördinator Arnold van der Zee op info@studioarnoldvanderzee.nl. Ook wie interesse heeft in een beginnerscursus kan zich via dit mailadres aanmelden.

Voor meer informatie over de functie en rol van BHV’ers in het bedrijf kun je terecht op arboportaal.nl/onderwerpen/bedrijfshulpverlening.

Meer zorg


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden