BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
zorg
icon-auteur Roos Bähr icon-auteur Sigra

Samen sterk in zorg en welzijn

Een functie waarbij je van betekenis bent, in een sector waar het werk nooit ‘opraakt’: dat is een baan in de zorg. Onder andere ziekenhuizen, GGZ-instellingen, jeugdhulp en verpleeghuizen doen een beroep op Sigra (samenwerkingsverband van organisaties in zorg en welzijn), volgens beleidsmedewerker Waheeda Abdoelrahman.

De vraag naar zorg wordt steeds groter. ‘En wij bij Sigra helpen om aan die behoefte te voldoen’, zegt Waheeda. ‘Met uitsluitend de instroom van jonge zorgmedewerkers kunnen we die vraag niet beantwoorden, dus we moeten ook naar andere mogelijkheden kijken. Bijvoorbeeld naar carrière switchers of vakmensen die over technologische oplossingen willen nadenken. Er zijn talloze mogelijkheden in de zorg- en welzijnsbranche, voor mbo’ers tot universitair geschoolden. Tijdens Waterland Werkt willen we ons zo breed mogelijk presenteren, zodat we aantrekkelijk zijn voor een zo groot mogelijk publiek. Er zijn heel mooie opleidingsmogelijkheden, dus loop zeker even bij ons langs.’

‘werken in een sector waar het werkt nooit opraakt’

Meer zorg


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden