BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
column
icon-auteur Angelique Bootsman icon-auteur Christy Rijser

Een wereldmerk met werk

Onze gemeente is een wereldmerk. Met meer dan 36.000 inwoners en een oppervlakte van ruim 8.000 hectare bestaat onze gemeente uit tien kernen en buurtschappen met een eigen verhaal, eigen tradities en een rijke cultuur. Vissers, boeren en stedelingen. Klederdracht, kaas, paling, veenweiden, polder, water, talloze monumenten, sport, toerisme en muziek. Nuchter, eigenwijs, sociaal, onafhankelijk, coöperatief, betrouwbaar, ambitieus, slagvaardig en werklustig. Edam-Volendam maakt deel uit van de metropoolregio Amsterdam, waarin prachtige bedrijven en organisaties actief zijn.

Alles in huis

We hebben dus alles in huis: stad, dorp, platteland, toerisme, betaald voetbal, dubbele vergrijzing, boeren, topsport, horeca, muziek. We zijn een grote kleine ambitieuze ontwikkelgemeente. Als gemeente ben je altijd op zoek naar wegen om je inwoners te bereiken. Edam-Volendam is daar geen uitzondering op. Of het nu gaat om het brengen van nieuws, het communiceren van besluiten of het laten zien hoe mooi de gemeente is waarin wij leven.

Enthousiasmeren

Door middel van al die communicatie proberen we mensen ook te enthousiasmeren. Te enthousiasmeren om onze ambtelijke organisatie te komen versterken. Want we zijn een wereldmerk met werk! Door onze grote ambities en door alle opgaven die vanuit de landelijke overheid bij ons als lokale overheid worden neergelegd zijn we altijd op zoek naar de juiste mensen die ons hier bij kunnen helpen. En dat is tegenwoordig niet de meest eenvoudige opgave.

Kennismaken

Kijk, ik kan als wethouder wel zeggen dat je bij ons moet komen werken. En dat we een geweldige gemeente en werkgever zijn met goede arbeidsvoorwaarden. En dat we tal van mogelijkheden hebben om door te ontwikkelen. En dat we een werkgever zijn waar jij niet anoniem bent, maar dat je onderdeel wordt van een geweldig team waarbij je nog echt het verschil kunt maken voor onze inwoners. Ik kan dat wel roepen, maar misschien is het handiger als je even kennis komt maken?

Oproep: kom naar Waterland Werkt!

Wil je echt weten wie we zijn? Wil je weten wat jij voor ons kunt betekenen? Dan wil ik je oproepen om langs te komen bij onze stand tijdens ‘Waterland Werkt’. Waterland Werkt is een geweldige banenmarkt waar het bedrijfsleven, (beroeps) opleidingen, leerlingen, studenten, werkzoekenden, carrièreswitchers en andere geïnteresseerden elkaar ontmoeten!

8 oktober

Waterland Werkt is op zondag 8 oktober aan De Spinnekop 1-3 op De Koog in Purmerend. Daar zijn wij, net als heel veel bedrijven en organisaties uit de regio, als werkgever aanwezig. Ik beloof je dat je al heel snel duidelijk wordt waarom wij – en deze organisaties en bedrijven in de regio – geweldige werkgevers zijn. En als het om werken in onze gemeente gaat, gaat het om een ding: mensen. Wij staan voor onze mensen. Want mensen maken Edam-Volendam.

Meer column


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden