BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
uitgelicht
icon-auteur Thierry van der Weide icon-auteur Foto: Els Broers, Zichtbaar in Bedrijf

Hesseling Vlees is Ondernemer van de regio Waterland 2023!

In de sfeervolle en feestelijke ambiance van de Purmaryn vond op 11 maart de bekendmaking van de ondernemer van het jaar 2023 voor de regio Waterland plaats. Samen met presentator Jaap Sluis maakte juryvoorzitter Thierry van der Weide bekend dat Hesseling Vlees gekozen is als beste onderneming. Barry en Sabine namen met grote trots de prijs in ontvangst.

Naast Hesseling Vlees waren Sierbestrating Jonk en Simko Paint genomineerd. De jury heeft alle ondernemers en ondernemingen bezocht en aan een kritische blik onderworpen. Hierbij kijkt de jiury naar tal van belangrijke factoren, zoals geleverde prestaties, doorzettingsvermogen, duurzaamheid, personeelsbeleid, de relatie die de onderneming heeft met de omgeving en luistert de jury hoe de ondernemer zijn of haar bedrijf presenteert.

Met zijn zeer herkenbare haardracht en baard wist Barry van Leeuwen de jury te overdonderen. Samen met Sabine staat hij al jaren aan het roer van een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de mooiste producten voor vooral de horeca in een groot deel van Nederland. Ze weten zeer goed te anticiperen op de markt en de voorkeuren van de consument en zijn daarbij fantastische werkgevers.

Juryvoorzitter Thierry van der Weide licht toe: “het is enorm knap dat je als bedrijf en ondernemer weet te doorstaan waar Barry en Sabine zich doorheen hebben geslagen. Ga maar na: vlak voor de coronaperiode investeer je miljoenen in een nieuw bedrijfspand. Kort daarna verkoop je niets meer omdat de horeca dicht moet. Deze winnaars zitten even in de piepzak maar gooien kort daarna het roer om en richten zich binnen een mum van tijd op de consument. Dit maakt diepe indruk op de jury.” Met groot enthousiasme vertellen Barry en Sabine over hun avonturen in de afgelopen tijd. Ze zijn zeer trots op hun medewerkers en werken graag samen met het onderwijs in de regio. En Hesseling innoveert, bijvoorbeeld in plantaardig 3D-geprint redefined meat.

Vol trots nomineert VOWA met Hesseling Vlees een toonbeeld van Waterlands ondernemerschap voor de ondernemersprijs van Noord-Holland!

Meer uitgelicht


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden