BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
voorwoord

Afstand

Vanaf een afstand zie je meer. Voor ondernemers die volledig worden opgeslokt door de dagelijkse gang van zaken en bij wie tunnelvisie op de loer ligt, zijn vakanties een uitkomst. Juist in tijden van drukte, bij moeilijke vraagstukken en bij grote problemen, zorgt die afstand ervoor dat je zaken beter overziet en helder krijgt.

In ruststand kom ik vaak tot allerlei inzichten en ingevingen. Gaan zitten voor een voorwoord als dit werkt niet. Maar tijdens een wandeling komt het onderwerp zomaar bovendrijven. Juist omdat het niet geforceerd is. Het is een valkuil voor velen om te blijven focussen op hetgeen voor je ligt, terwijl je weet dat je het antwoord of de oplossing op deze manier niet gaat vinden. Net zoals het niet werkt om in bed te blijven draaien als je de slaap niet kunt vatten.

Nu de zomervakantie voorbij is en veel ondernemers de kans hebben gehad zich weer op te laden en hun bedrijf van een afstand te bekijken, is de hernieuwde energie bijna voelbaar. We maken ons op voor de eindsprint van het jaar. Net als elke ondernemer zetten wij onze schouders eronder om tijdens die eindsprint elke horde glansrijk te nemen en bij voorkeur op de eerste plaats te eindigen. Klaar voor de start? Af!

Meer voorwoord


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden