BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
voorwoord
icon-auteur Janine Klein

Anders

Een nieuw jaar biedt nieuwe kansen. Kansen om dingen anders te doen, om iets nieuws te proberen en om het oude achter je te laten. Ook bij ZAAQ grijpen we een nieuw jaar aan om verandering in gang te zetten. De oplettende kijker merkt dat al aan dit eerste magazine van 2023 dat anders oogt, anders voelt én anders leest dan de magazines die we in de afgelopen 7 jaar hebben gemaakt.

Dingen anders willen doen hoort bij het ondernemerschap, net zoals eigenwijsheid als karaktereigenschap hoort bij ondernemers. Ooit wel eens een ondernemer gesproken die niet z’n eigen koers heeft gevaren? Die eigenheid heeft een aantal ondernemers de afgelopen maand weer een prachtige prijs opgeleverd en vanaf deze plek feliciteren we deze ondernemers van het jaar 2022 dan ook van harte. Jullie steken je kop boven het maaiveld uit en jullie worden gezien!

Dat we dingen anders willen doen, betekent niet dat alles moet veranderen. Nog steeds staat bij ons de ondernemer en het ondernemersverhaal centraal. Geïnterviewd en op de foto vastgelegd door onze eigen professionals, simpelweg omdat wij waarde hechten aan een unieke inhoud. Ook in deze editie komen ze voorbij: ondernemers die tegen de stroom inzwemmen, die hun eigen plan trekken of die stoppen op hun hoogtepunt. Het levert elke keer weer bijzondere verhalen op over mensen en hun motivatie om te doen wat ze doen.

Dat we door onze eigenheid gewaardeerd én goed gevonden worden door ondernemers sterkt ons in onze doelen om te blijven bewegen zonder ons te laten leiden door anderen. Want wie zichzelf blijft, is altijd uniek!

Meer voorwoord


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden