BEKIJK HIER HET ZAAQ MAGAZINE
zaaqmedia
voorwoord
icon-auteur Janine Klein icon-auteur Sandra van der Meulen

Vooruitkijken

Doorgaans is december een maand om terug te kijken op het afgelopen jaar. Dit jaar heb ik besloten dat ik liever vooruitkijk. Om op die manier 2020 zo snel mogelijk te kunnen vergeten.

Ik hou van de laatste maand van het jaar. Niet zozeer vanwege de feestdagen, als wel van het idee dat je dan bijna opnieuw kan beginnen. Met een schone lei een nieuw jaar kunt starten. Nieuwe ronde, nieuwe kansen, zeg maar. En hoewel goede voornemens meestal snel stranden als het gaat om privézaken, lukt het me altijd wél om zakelijke voornemens vol te houden. Meer focus, meer vrije tijd, maar ook meer stilstaan bij wat voor ontzettend leuk werk ik heb, staan voor 2021 in de top 3.

2021. Het jaar van het eerste lustrum van ZAAQ. Vijf jaar waarin we zijn uitgegroeid tot een volwaardig platform voor ondernemers in de regio’s waar ons hart ligt. Vijf jaar waarin de positieve reacties niet van de lucht zijn, waarin samenwerkingen zijn verstevigd en waarin ons team staat als een huis.

Als ik dan toch ergens op terug wil kijken dit jaar, dan is het op die samenwerkingen. Op al die fantastische ondernemers die we hebben mogen ontmoeten. En op de mooie verhalen die we hebben mogen vertellen.  Als ik daar nog iets aan toe mag voegen, dan kijk ik terug op een fantastisch jaar met een topteam. Allemaal kanjers in hun vakgebied met hart voor de ZAAQ en liefde voor hun vak. Samen is het toverwoord. Dat was in 2020 al zo en dat zal in 2021 onveranderd blijven.

Mooi 2021. Blijf vooruitkijken!

Janine Klein

Meer voorwoord


zaaq-mediakaart

Heb jij een goed ondernemersverhaal?

Dan is ZAAQ hét platform om hier aandacht aan te besteden. Met één regionaal magazine, online exposure op ZAAQ.nl en diverse social media kanalen bieden wij een uitgebreid zakelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden