Toerismeproject i.s.m. Bernard Nieuwentijt College

In december 2018 liet Ondernemend Waterland op deze plek al weten dat er een project, met als werktitel ‘Toerisme in Beeld’, is gestart in samenwerking met het Bernard Nieuwentijt College (BNC). Het BNC is vervolgens begin 2019 begonnen met de ontwikkeling van dit project.

Nico Kors, leraar en projectleider, heeft ondertussen de doelstellingen nader omschreven en gesprekken gevoerd met betrokken partijen. Zo heeft hij ook een gesprek gehad met wethouder Toerisme, Bas ten Have. Hij heeft daarbij de plannen en doelen nader toegelicht en ook gemeente Waterland heeft input gegeven, waardoor het project nog meer inhoud heeft gekregen.

Vervolgens heeft Nico de leerlingen inzage gegeven in de doelstellingen van de opdracht. Door het enorme drukke schema en bijkomende activiteiten van de leerlingen, is de start iets later dan verwacht. De afgelopen maanden zijn de leerlingen echter op pad gegaan voor het veldwerk. Uiteraard worden jullie via Ondernemend Waterland op de hoogte gehouden van de resultaten van hun onderzoek.   

MEER UIT DEZE RUBRIEK:

‘De authentieke uitstraling van Monnickendam is de kracht van de markt’

Toekomst van Ondernemend Waterland

De wereld in je glas

OW Nieuws

‘De authentieke uitstraling van Monnickendam is de kracht van de markt’

lees verder

Toekomst van Ondernemend Waterland

lees verder
Meer OW Nieuws

Gemeentenieuws

Activiteiten in de gemeente

lees verder

Toerisme in Waterland

lees verder
Meer gemeentenieuws